Hurtig levering:1-3 dage Fri fragt på køb over 400 kr. Festival:Spar -35%alle PowerBanks

Vi holder sommerferie og afsender derfor ikke pakker i perioden 22 jul. til 11. aug.
Tilgengæld tilbyder vi fri fragt på alle ordrer ved brug af kuponkoden frifragt

Vær sikker på at have strøm til din studenterkørsel

Er du også en af de heldige, som skal ud og køre studenterkørsel her til sommer? Her er lige nogle ting du bør overveje.

I dag er vores mobiltelefoner blevet så gode og kvaliteten af deres kamera er sådan at det primært er det vi bruger når der skal tages billeder og optages video. Vi har altid mobilen ved hånden, og den fylder ikke så meget som et traditionelt digitalkamera. Men hvad hjælper det hvis din mobil er løbet tør for strøm allerede ved middagstid. Derfor bør du overveje at anskaffe dig en PowerBank inden din studenterkørsel.

Typisk bruger mobilernes kamera, og lokalitetstjenester meget strøm. Det er ligemeget om du har en iPhone eller en Android mobil. Her er en liste af ting du kan gøre for at spare på strømmen:

  • Sluk for refresh af de baggrunds apps, du ikke bruger.
  • Deaktiver så mange meddelelser / notifikationer som muligt.
  • Kig på din signalstyrke. Dårlig signal = bruger mere strøm på at finde bedre signal. Sæt eventuel telefonen på flytilstand.
  • Kontroller for e-mail manuelt.
  • Slå service fra – lokalitet service og hyppige lokaliteter.
  • Reducere skærmens lysstyrke, sluk for Wi-Fi og Bluetooth mv.
  • Inden studenterkørsel så søg efter softwareopdateringer.

OBS: Nogle af disse tips ovenfor har indvirkning på forskellige apps / funktionerne på din iPhone eller Android mobil.

Den nemmeste løsning på problemet er helt klar en PowerBank. Så er du sikret at få en fantastisk dag, med mange flotte og sjove billeder. Derudover kan det også være du redder dagen for en af dine klassekammerater, hvis de ikke har nok strøm på deres mobil. Kraftfuld’s PowerBanks tilsluttes nemlig med USB stik, som er universal og derved kan bruges af de fleste mobilopladere.

Hvis det er forholder sig sådan at din klasse endnu ikke har fundet en studentervogn, kan du se den bedste studenterkørsel her. Min-studenterkorsel.dk er nemlig et online system, hvor du kan finde studenterkørsel fra hele Danmark, nemt og enkelt.

Hvis du er på udkig efter en god PowerBank er du kommet til det rette sted! Her hos Kraftfuld sælger vi gode og billige PowerBanks. Se dem her:

  • PowerBank Mini

  • PowerBank Plus

Udgivet: 30-09-2016

powerbank_alle

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.