Hurtig levering:1-3 dage Fri fragt på køb over 400 kr. Festival:Spar -35% på alle PowerBanks

Vi holder sommerferie og afsender derfor ikke pakker i perioden 22 jul. til 11. aug.
Tilgengæld tilbyder vi fri fragt på alle ordrer ved brug af kuponkoden frifragt

Hvad er en PowerBank og hvordan fungerer den?

Hvad er en PowerBank?

En PowerBank er kort fortalt et specielt batteri som fungerer som en ekstra oplader til din mobiltelefon (eller anden USB-opladelig enhed).

En PowerBank består som sagt af et specielt batteri med en USB-udgang/indgang som du kan bruge til at oplade andre enheder med. En PowerBank tillader dig at gemme/oplade elektrisk energi (deponere det i banken) for senere at bruge det til at oplade en mobil enhed med (trække det tilbage fra banken).

PowerBanks er i den seneste tid blevet meget populære verdenen over. Dette skyldes at batterilevetiden på vores elskede telefoner ikke altid kan følge med vores forhøjede forbrug, og derfor hurtigt bliver afladet. Ved at have en PowerBank med dig kan du altså, kort fortalt, oplade din mobiltelefon uden at være i nærheden af en stikkontakt.

En PowerBank kan ikke kun bruges til at oplade mobiltelefoner med. Faktisk kan man bruge dem til næsten alle USB-ladende enheder. Kameraer, GoPro’s, Bærbare højttalere, GPS-systemer, MP3-afspillere, smartphones og endda de fleste tablets.

Hvordan oplader jeg min PowerBank?

Når du køber en PowerBank hos Kraftfuld medfølger der altid et USB-kabel. For at oplade din PowerBanks skal du tilkoble dette USB-kabel til PowerBankens USB-port og derefter i din mobiloplader, computer mv.

Hvor lang tid skal min PowerBank oplade?

Ladetiden kommer helt an på hvor stor kapaciteten er på din PowerBank (mAh). Jo større kapacitet, des længere skal din PowerBank lade. En PowerBank på 2600 mAh skal typisk lade i et par timer. På de alle PowerBanks fra Kraftfuld sidder der hjælpelys som fortæller dig hvornår din PowerBank er fuldt opladet. Det går som regel hurtigere at oplade vha. din mobiloplader frem for gennem din computer.

Hvorfor er ladetiden på min PowerBank nogle gange længere?

Selvom du bruger samme lader og samme stikkontakt kan ladetiden nogle gange variere en smule. Dette skyldes typisk temperaturen i rummet.

Hvad er mAh?

Forkortelsen mAh står for milli Ampere Hour (milli Ampere timer). Dette viser hvilken kapacitet der er på din PowerBank. En PowerBank med en kapacitet på 2000 mAh vil i teorien kunne oplade en mobiltelefon en enkelt gang. Der skal dog tages højde for energitab i form af varme.

Hvor kan jeg købe en god PowerBank?

Du er kommet til det rette sted! Her hos Kraftfuld sælger vi gode og kvalitestholdige PowerBanks til favorable priser. Se dem herunder:

  • PowerBank Mini

  • PowerBank Plus

Hvor mange gange kan en PowerBank oplade en mobiltelefon?

Hvis du har en mobiltelefon med en kapacitet på 2600 mAh og en PowerBank med en kapacitet på 5200 mAh, burde PowerBanken teoretisk set kunne lade din mobiltelefon 2 gange. Men fordi der, under opladning af mobiltelefonen, findes et energitab som følge af varme og PCB (Printed Circuit Board) vil den ikke kunne lade helt så meget. Alle mobiltelefonbatterier mister tilmed sin styrke efter noget tid og dette kan samtidig være med til at forhindre PowerBanken i at oplade din telefon med ønskede effekt.

Hvad er det bedste batteri til en PowerBank?

Der findes masser af forskellige batterityper når det kommer til PowerBanks. Den mest almindelige er et 18650 batteri. Dette vejer og fylder en smule mere end de moderne batterier og fungerer udemærket. Er man ude efter et moderne letvægtsbatteri skal man kigge efter et batteri af typen Li-polymer.

Hvor bliver PowerBanks produceret?

Ligesom stort set alt andet elektronik i verdenen, bliver størstedelen af alle PowerBanks også produceret i Kina som i mange tilfælde har vist sig at være det førende land på området.

Udgivet: 30-09-2016

powerbank_alle

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.