Hurtig levering:1-3 dage Fri fragt på køb over 400 kr. Festival:Spar -35%alle PowerBanks

Vi holder sommerferie og afsender derfor ikke pakker i perioden 22 jul. til 11. aug.
Tilgengæld tilbyder vi fri fragt på alle ordrer ved brug af kuponkoden frifragt

Handelsbetingelser

På kraftfuld.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Kraftfuld via info@kraftfuld.dk

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Kraftfuld accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Præsentation af varer sammen med en pris på kraftfuld.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra kraftfuld.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til kraftfuld.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og kraftfuld.dk er først indgået, når kraftfuld.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra kraftfuld.dk.

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på Kraftfuld.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Kraftfuld.dk dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering.

Returportal: For returnering af produkt klik her »

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for kraftfuld.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Kraftfuld.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Meddeler køber Kraftfuld.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler kraftfuld.dk det modtagne beløb. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Kraftfuld.dk tilbagebetaler det modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Kraftfuld.dk dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering.

Returportal: For returnering af produkt klik her »

Kraftfuld forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Hjemmesiden www.kraftfuld.dk drives af firmaet:
Kraftfuld – CVR: 31550394
Baunevænget 13, 8410 Rønde
Info@kraftfuld.dk

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.