Hurtig levering:1-3 dage Fri fragt på køb over 400 kr. Festival:Spar -35%alle PowerBanks

Vi holder sommerferie og afsender derfor ikke pakker i perioden 22 jul. til 11. aug.
Tilgengæld tilbyder vi fri fragt på alle ordrer ved brug af kuponkoden frifragt

De bedste PowerBanks – Find en der passer til dine behov!

De bedste PowerBanks – Indtroduktion

Mobiltelefonerne bliver hele tiden hurtigere og mere avancerede, og batterilevetiden på telefonen har derfor svært ved at følge med. Hvis du har behov for at din telefon kan holde strøm en lille smule længere end bare en enkelt dag eller to, skal du anskaffe dig en PowerBank.

Der findes mange PowerBanks på det danske marked. De varierer i form af udseende, vægt, kapacitet og ikke mindst størrelse. Man kan få PowerBanks på størrelse med en læbestift og man kan få større og mere avancerede PowerBanks som kan oplade din telefon flere gange.

Tidligere udbød Kraftfuld en PowerBank med solceller, den havde en middelhøj kapacitet og kan oplades, som navnet antyder, ved hjælp af solens energi. Denne PowerBank er særligt smart hvis du eksempelvis skal på camping tur, overlevelsestur, eller på festival og ikke kommer i nærheden af en stikkontakt. Bare der er lys vil PowerBanken oplade sig selv og du kan dernæst bruge den til at oplade din mobiltelefon. I princippet kan en sådan PowerBank leve sit eget liv uden nogensinde at komme i nærheden af en stikkontakt (det er dog naturligvis muligt at oplade den på normal vis).

Valg af PowerBank – Hvilke faktorer skal du være opmærksom på?

Der er mange faktorer der vigtige når du kigger efter en PowerBank, men først og fremmest skal du klarlægge hvilke behov du har for opladning af din mobiltelefon. Er det blot et lille skud ekstra energi når du er ude fra hjemmet, rejser du meget og har behov for have strøm under hele turen, eller tager du sommetider på vandretur hvor der kan gå flere dage hvor du blot er i naturen.

PowerBankens størrelse og vægt – Skal du have den i lommen hver dag?

Hvis du ønsker en PowerBank som du kan have med dig hver dag, er faktorer som vægt og størrelse vigtige. Her bør du overveje at købe en lille PowerBank. Selvom en sådan PowerBank er meget lille, kan den i de nogle tilfælde alligevel levere en fuld opladning på din telefon. Dette afhænger af telefonens batteritilstand.

PowerBankens kapacitet (mAh) – Hvor mange opladninger har du behov for?

En anden vigtig faktor er kapacitet. Det er vigtigt at forstå at PowerBankens kapacitet ikke direkte kan sammenlignes med telefonens batterikapacitet (en PowerBank med en kapacitet på 2600 mAh kan altså sjældent levere en fuld opladning til en telefon med samme kapacitet).

Ved opladning af telefonen går noget af energien på PowerBanken tabt på grund af varmegenrering samt konvertering af spænding. Hvis du har et slidt og dårligt batteri på din telefon, kan dette også have svære ved at modtage strømmen.

En god tommelfingerregel er at en PowerBank ca. kan levere 70% af den kapacitet som er angivet på produktet.

Hvor kan jeg købe en PowerBank?

Som før nævnt findes der mange forskellige PowerBanks på det danske marked. Vi har blandt hundredevis af PowerBanks udvalg en, som dækker alle faktorer for at være en af de bedste PowerBanks. Derudover er den testvinder fra både Ekstrabladet (2016) og Politikken (2015). Se den herunder:

  • PowerBank Mini

  • PowerBank Plus

Indikatorer på PowerBanken – Hvor meget strøm er på?

Mange PowerBanks kommer uden indikatorer vedr. energiniveau. Det er upraktisk ikke at kunne se hvor meget strøm der er på PowerBanken (om den er fuldt opladet eller om den er ved at være afladet). Forestil dig at have en mobiltelefon hvor du ikke kan se hvor meget strøm du har tilbage? Det dur jo ikke.

Køb derfor altid en PowerBank med indikatorer på – Alle PowerBanks fra Kraftfuld har indikatorer.

Hvor hurtigt kan PowerBanken aflade og oplade?

Her skal du kigge efter PowerBankens Input og Output specifikationer. Ofte bliver det målt i ampere og langt de fleste PowerBanks på markedet har et Input og Output på 1A (5W). Oplader du PowerBanken gennem en USB-port er det ikke nødvendigt at have højere ampere. Oplades PowerBanken vha. solceller kan du naturligvis ikke forvente en ligeså hurtig ladetid – ofte vil det tage ca. 5 gange så lang til at opnå en fuld opladning. Den samlede ladetid afhænger naturligvis af kapaciteten på din PowerBank.

Udgivet: 30-09-2016

powerbank_alle

Opdaterer…
  • Ingen produkter i kurven.